[MEDÁL] MIUI örökké

Itt lehet medálokat szerezni (ideiglenesen kikapcsolva)
Lezárt
Avatar
zozo67
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 2474
Csatlakozott: 2016.10.11. 20:26
7
Telefonom: Nincs
Tartózkodási hely: Kaposvár
Gender:

Medálok

Re: [MEDÁL] MIUI örökké

#121

Hozzászólás Szerző: zozo67 »

Sokáig windows telefonokat használtam androidos régebben egyszer volt valami LG de újkorától lefagyott, laggolt 2 hétig bírtam. átnyergeltem nokiákra... pár évig hibátlanul ment de egyre több alkalmazás nem működöt...
sok video után és egy barátom redmi note 2 tesztelgetése után megvettem az első xiaomit.
MI4C-t nagyon jó telefon volt, imádtam.... aztán kinéztem magammnak a MIA1-t de 2 hétig bírtam, hiába xiaomi nincs rajta miui rendszer :-)
lett utána MI5 de azt a fiam lenyúlta magának most egy MTK-s redmi note 4 van.
(Mester, várom a medált)


"Az az ember, aki nem olvas könyvet, semmiben sem különbözik attól az embertől, aki nem tud olvasni." Mark Twain
Avatar
Martinkoncsos
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
Hozzászólások: 86
Csatlakozott: 2016.12.11. 15:57
7
Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
Gender:

Medálok

Re: [MEDÁL] MIUI örökké

#122

Hozzászólás Szerző: Martinkoncsos »

Mikor meglett az első okostelefonom, eléggé elkezdett érdekelni a téma, hogy milyen okosmobilok vannak, melyik jó, rossz márka stb... Az első okosmobilom egyébként egy Samu Galaxy Express volt, de le se járt a garancia még, de már rootoltam és ment fel a főzött ROM (Cyanogenmod). Ekkor olvastam nagyon sokat a Xiaomiról, hogy a Mi4 nagyon ott van a toppon, profi és olcsó, a tesi-informatika tanárom vett is egyet. Meg is nézhettem, iszonyatosan tetszett, de nem volt se pénzem, és szülők se engedték volna, hogy megvegyem. Aztán 2,5 éves samu kijelzője egy valamilyen nyomódástól megadta magát, és még 4 hónap nyomógombos nokiával szenvedés után rendeltem a Xiaomishoptól egy Redmi 3S-t. Persze po t belenyúltam, ekkor volt ott valamilyen hirtelen megemelkedett rendelésszám, és még másfél hónap várakozás után lemondtam a rendelést, és feketepénteken megvettem a Mi4c-t. Első ránézésre szerelem is volt, szerencsére nem valami webshopos ratyi rendszer volt, így az olyan problémát megúsztam. Azóta lecseréltem egy Redmi 4X-re, viszont nincs olyan nap, hogy ne gondolnék vissza rá, hiányolom nagyon, szerettem a kezemben tartani tok nélkül, az éles szögletes mégis kellemes fogása nagyon szimpatikus volt. A MIUI meg MIUI, a valaha volt legjobb felület szerintem, ha ki is próbáltam valamit (pl XOSP) 2-3 nap hiány után váltottam is vissza :)
Avatar
Lui76
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 1371
Csatlakozott: 2016.09.14. 21:13
7
Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
Tartózkodási hely: Gógánfa
Gender:

Medálok

Re: [MEDÁL] MIUI örökké

#123

Hozzászólás Szerző: Lui76 »

Hello! Én teljesen véletlenül találkoztam a Xiaomival. Amíg nem voltak okos telefonok, szinte csak Nokia-m volt, majd utána szinte csak Samsung (igaz alsó kategória). Majd mikor már több mindenre is elkezdtem használni a telefont, elérhetőbbé vált a mobilnet (megfizethetőbb), akkor kezdtem el keresni egy jobb ár-érték arányú telefont, ugyanis a Samu ezen kategóriája! Hát! ;) Nagyon sokat böngésztem, rátaláltam a fórumra. Hát szerencsére itt nem csak a problémákról lehet olvasni, hanem a jó tapasztalatokról is. Ekkor döntöttem el, hogy a következő "sziamiau" lesz!!! Jófogáson találtam elérhető közelségben egy Redmi 3-at. Pár napos használat után derült fény a híres "bréhusz" hiányára :D Jött a következő keresés, miért, mitől van ez? Kiderült hardveres, tehát csak csere. Elad, majd Redmi 4x. Itt már közelebb kerültem a fórumozókhoz is, elkezdtem tesztkészülékre embereket verbuválni, hogy dobjuk össze egynek az árát, igenis legyen rá magyar miui. ;) Szerencsére hamar megoldódott, de ehhez már nagyon sok őstag segítségét meg kellett köszönnöm. ^:)^ Ekkor döbbentem rá igazán, milyen szuper egy közösség ez :ymhug: Sajnos a személyes találkozás még elmaradt, de ami késik nem múlik. Aztán a héten megvettem a Redmi 5 Plust, amivel most ismerkedem. Sajnos kicsi kínai barátaink nem könnyítik meg a helyzetet az egyre zártabb rendszer miatt, de ennek ellenére nem tágítok. Azóta vagy 10 Xiaomi lett a közeli ismerősök, munkatársak között. A családban pedig csak az :x Így tehát hajrá Xiaomi, hajrá Miui és főleg hajrá Miui.hu
\m/ \m/ \m/
Minden okkal történik, de az ok néha csak annyi, hogy hülye vagy és rossz döntést hoztál
Avatar
falcon2840
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
Hozzászólások: 80
Csatlakozott: 2015.12.31. 10:14
8
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
Tartózkodási hely: Oroszlány

Medálok

Re: [MEDÁL] MIUI örökké

#124

Hozzászólás Szerző: falcon2840 »

A Xiaomi Redmi Note 2 hozta a MIUI-t. Az is igaz, hogy a rendszerről olvasott cikkek miatt esett erre a telóra a választás. A HU mögötti erőfeszítéseiteknek köszöhetően a családban mindenkinek Xiaomi telója és MIUI (HU) rendszere van.
Sólyom Jöran - +36 (20) 446-1732
Bogdan
MIUI látogató
MIUI látogató
Hozzászólások: 21
Csatlakozott: 2018.09.18. 19:09
5
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5
Gender:

Medálok

Re: [MEDÁL] MIUI örökké

#125

Hozzászólás Szerző: Bogdan »

Még az előző telefonom vásárlása előtt néhány héttel hallottam a Xiaomiról és a MIUI-ról, 2016 vége felé. Akkor még úgy gondoltam, hogy "kínai sz*r, kell a francnak", úgyhogy egy Samsungot vettem.
Néhány hónapja találkoztam a tech2.hu-s srácok videójában újra a Xiaomival, és ekkor döntöttem úgy, hogy ez igen, ha a telóm rossz lesz, nekem Xiaomi kell.
Gyorsan bele is ástam magam a MIUI-ba, és egyre jobban megtetszett. Most, hogy a telefonomon kevés lett a memória, úgyhogy meg is vettem a Xiaomi Redmi Note 5 (pro)-t. A MIUI szuper, a hardver szintén. Nem is értem, miért nem csak Xiaomit lehet látni az utcákon :D
Lezárt

Vissza: “Medálok”